Programmatic Media má La Gare či Pharma Future

pátek, 19. února 2016, 06:49 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Agentura Programmatic Media pod vedením Romana Stolejdy, bývalého obchodního ředitele pro tiskové tituly v mediální skupině Mafra a šéfa agentur Face Up a Comunica, získala několik nových klientů.

Nově bude agentura zajišťovat komunikaci pro výrobce kosmetických produktů a doplňků stravy Pharma Future, pro kterého uvede na trh produkt Longevit, nebo pro společnost Medico Group a produkt Graviola. Mezi nové klienty se dále zařazuje restaurace francouzské gastronomie La Gare.

Od roku 2015 spolupracuje se společností Fast Česká republika, která distribuuje v tuzemsku mimo jiné značky domácích spotřebičů Sencor a SodaStream. Tváří těchto produktů se stala modelka, moderátorka a herečka Iva Kubelková a modelka Andrea Verešová.

Pro výrobce vodních vysavačů Vivenso vytvořila ve spolupráci se Scandal Media Group kampaň s Ivou Kubelkovou.

Iva Kubelková
Iva Kubelková

Pro klienta Metropole Zličín agentura připravovala akci na svatého Valentýna, jejímž heslem bylo „polibek stačí“. Návštěvníci, kteří z nákupního centra nasdíleli svou fotografii na Instagram s hashtagem #polibekstaci, se tímto zapojili do soutěže o ceny.

Programmatic Media, která nabízí konzultace v oblasti webové analytiky a SEO, pay-per-click kampaní a zajišťuje nákup prostoru i formou real-time-bidding (RTB), se nově zaměřuje i na plánování a realizaci PR kampaní. „Spousta lokálních klientů se dnes rozhoduje podle svého vlastního úsudku, znalosti trhu anebo rad někoho blízkého. Našim cílem je doplnit tyto osobní vazby a býti novým spolehlivým partnerem, jenž poskytne nejlepší možný servis klientům nejen v regionech,“ zdůvodnil Roman Stolejda.

-mav-