Začíná druhý ročník soutěže Czech Event Awards

čtvrtek, 25. února 2016, 17:23 Aktuality, Marketing MediaGuru

Celonárodní soutěž Czech Event Awards (CEA), která si klade za cíl vyhodnocovat nejlepší počiny v event marketingu, oficiálně odstartovala svůj druhý ročník. Smyslem soutěže je předkládat veřejnosti ukázky nejlepších příkladů využití event marketingu v praxi, porovnat úroveň jednotlivých oborových aktvit a propagovat event marketing jako efektivní nástroj marketingové komunikace.

Event marketing (pořádání firemních a propagačních akcí), jako jeden z nejmladších nástrojů marketingové komunikace, nebyl podporován až do loňského roku žádnou veřejnou soutěží. Event Marketing Associaton Czech Republic ve spolupráci se společností Event & promotion proto v roce 2015 vyhlásily první ročník Czech Event Awards.

V letošním ročníku se objevuje několik novinek:

1. Práce, které se dostanou na shortlist, budou moci jejich autoři osobně obhájit před porotou.

2. Součástí akce bude půldenní mezinárodní odborná konference se zahraničními účastníky.

3. Do soutěže byly zařazeny dvě nové kategorie – Hi Tech event a speciální ocenění pro Event Managera / Produkčního roku.

Odborná porota složená z 25 členů posoudí nejen přihlášené eventy, ale v dalších kategoriích také významné dodavatele a osobnosti.

Podání přihlášek do jednotlivých kategorií bude možné od 1.3. do 15.4.2016. Vítězové budou vyhlášeni na slavnostním galavečeru, který se uskuteční v Praze v druhé polovině května 2016.

Čestným předsedou poroty je stejně jako v minulém roce Salvatore Sagone, prezident evropských eventových cen EuBEA.

Další informace najdete zde.

-mav-