Eta se v kampani zaměří na kuchyňské spotřebiče

pátek, 04. března 2016, 06:32 Aktuality, Reklama MediaGuru

Eta podpoří v letošní kampani své kuchyňské spotřebiče. „Kategorie malého bílého elektra je naší doménou. Naším cílem je posílit podíl v této kategorii v letošním roce a zaujmout zákazníky moderními kuchyňskými spotřebiči. Proto jsme pro kampaň zvolili pět klíčových výrobků, které patří mezi naše vlajkové lodě,“ vysvětluje ředitelka marketingu Eta Lenka Kleinová.

Jedním z vybraných produktů je kuchyňský robot Eta Gratus, který v loňském roce vévodil TOP 20 nejprodávanějších robotů v České republice, čímž Eta v prosinci dosáhla 35% podílu. „Cílem letošního roku je udržet výrazný náskok v prodeji kuchyňských robotů a pokud možno jej ještě o 1% posílit,“ prozrazuje Lenka Kleinová. „Eta kuchyňské spotřebiče za celý loňský rok získaly téměř 20 % trhu z pohledu tržeb a předčily i do té doby vedoucí značky Bosch a Kenwood. Meziročně byl nárůst ve výši 2 % za celou kategorii a toto tempo růstu bychom rádi udrželi i v letošním roce,“ doplňuje.

top_banner_01

Součástí kampaně je jarní soutěž Pečte spolu s Etou, k propagaci Eta využije bannery, FB, microsite www.pectespolu.cz, direct marketingové aktivity a promo na prodejnách a e-shopech Eta.

Kreativu a koncept soutěže připravila agentura Digital Brain.

-stk-