freeSat: Počet zákazníků v ČR překročil 120 tisíc

středa, 09. března 2016, 17:12 Aktuality, TV MediaGuru

Počet předplatitelů satelitní platformy freeSat v České republice vzrostl v roce 2015 o 7,2 procent, a to z 112 tis. na 120,1 tis. zákazníků. Celkový počet předplatitelů UPC DTH, jehož je freeSAT součástí, dosáhl loni 830 tisíc. UPC DTH provozuje služby satelitní televize v České republice, na Slovensku, v Maďarsku a v Rumunsku.

„V roce 2015 bylo představeno několik nových kanálů a služeb. S inovacemi budeme v České republice a našich dalších regionech pokračovat i během roku 2016. Spokojenost zákazníků zůstává naší prioritou,“ uvedl Jim Helfgott, viceprezident pro marketing a obchod v UPC DTH.

UPC DTH je poskytovatelem služeb satelitní televize se sídlem v Lucembursku, evropském centru satelitních služeb. Poskytuje služby v České republice, na Slovensku a v Maďarsku a řídí služby poskytovatele satelitní televize v Rumunsku. Jeho služba Direct To Home (DTH) je na maďarském trhu známá jako UPC Direct, na českém a slovenském trhu působí jako freeSat a v Rumunsku vystupuje pod názvem Focus Sat.

-mav-