HbbTV zkouší i Vodafone na stanicích Atmedia

pátek, 18. března 2016, 08:04 Aktuality, TV MediaGuru

Mediální zastupitelství Atmedia v krátké době spustilo druhou HbbTV kampaň. Po automobilce Hyundai je klientem mobilní operátor Vodafone. Diváci tematických stanic mohou prostřednictvím HbbTV aplikace vyjádřit zájem o speciální nabídku tarifu.

Na přípravě další HbbTV kampaně spolupracovala Atmedia s mediálními agenturami MEC a McCann-Erickson. Mobilní operátor oslovuje prostřednictvím HbbTV kampaně nové potenciální zákazníky. Diváci na vybraných televizních stanicích mnohou na sebe prostřednictvím HbbTV aplikace zanechat telefonní kontakt, čímž vyjádří přání být osloveni mobilním operátorem se speciální tarifní nabídkou.

Mediální zastupitelství spolupracuje v rámci HbbTV projektu se společnostmi Digital Broadcasting a Prague Digital TV, v jejichž multiplexech jsou šířeny některé z televizních stanic zastupovaných společností Atmedia. Diváci se mohou setkat s HbbTV kampaní konkrétně na televizních stanicích Relax, Rebel, Retro, Kino Svět a Praha TV. Na technickém řešení projektu a tvorbě aplikace pracovala stejně jako v případě aplikace pro Hyundai společnost Mautilus.

-mav-