KFC zavádí restaurace s otevřenou kuchyní

pondělí, 07. března 2016, 06:30 Aktuality, Marketing MediaGuru

KFC představuje nové pojetí interiéru restaurací, v němž staví na historických základech značky a má posilovat komunikaci jejích hlavních hodnot. Těmi jsou kvalita, čerstvost, lokální dodavatelé a ruční příprava pokrmů těsně před podáváním.

Základním stavebním prvkem nových restaurací je využití přírodních materiálů, jako jsou dřevo, cihly a živé rostliny. Dekorace na stěnách odkazuje na historické kořeny značky KFC. Důležitou součástí nové generace restaurací je otevřená kuchyně, kde mohou zákazníci pozorovat přípravu pokrmů.

KFC_interier_suteren_1

KFC_interier_prizemi

KFC_interier_suteren_2

Otevrena_kuchyne

Některé restaurace také zavádějí nový systém objednávání a výdeje pokrmů, kterým chtějí navázat úzký kontakt s hosty. „Osobní přístup k hostům je pro nás důležitý, při obsluze je oslovujeme jmény a vycházíme vstříc individuálním přáním,“ vysvětluje Libor Hubík, market director KFC CZ.

Součástí nového konceptu restaurací jsou také nové uniformy, které by se ve všech restauracích KFC měly objevit v průběhu letošního roku. Všechny nově otevírané a rekonstruované restaurace již budou navrženy v tomto novém pojetí. Tento design je možné v současné době najít v restauracích v Kladně, Frýdku-Místku, Českých Budějovicích, Kolíně a v Praze na I. P. Pavlova.

-stk-