Májka startuje novou kampaň Radost být spolu

pátek, 18. března 2016, 14:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Potravinářská společnost Hamé spouští v březnu pro svou značku Májka novou komunikační kampaň s claimem „Radost být spolu“. Komunikace začíná na internetu, v květnu a červnu se objeví i v televizi, outdooru a v in-store.  

„Májka – Radost být spolu je naší největší letošní kampaní, protože tento brand zůstává vlajkovou lodí mezi produkty Hamé. Zaměřili jsme se na příjemnou emoci pospolitosti rodiny i přátel a naším cílem je připomenout, že Májka není jen paštika, i když legendární, ale i fenomén, který si v sobě neseme již od dětství. Chceme tedy komunikaci posunout dopředu směrem k mladším zákazníkům,“ vysvětluje Marcela Mitáčková, ředitelka pro marketing a vývoj Hamé. 

Kampaň využívá online spot a speciální microsite www.radostbytspolu.cz, kde běží spotřebitelská soutěž v selfie o 150 smoothie mixerů. V televizi bude značka komunikovat prostřednictvím spotu, sponzoringu i product placementu.

Nový spot na vytvořila Kouzelná animace s režií Petra Babince. Online komunikaci zajišťují agentury TL5, která se postarala o exekuci, kreativu, soutěže a microsite, a MarketUP, jež zajistila nákup a nasazení online komunikace. Sponzorský vzkaz je dílem IS Produkce. 

-stk-