Nespresso má zastávku s maketou kávovaru

pátek, 08. dubna 2016, 11:32 Aktuality, Outdoor MediaGuru

ZenithOptimedia ve spolupráci s euroAWK a agenturou BlueTo zrealizovaly pro značku Nespresso při příležitosti uvedení technologicky vyspělého kávovaru maketu kávovaru jako nástavbu tramvajové zastávky v Brně na náměstí Svobody.

Jedná se o zajímavé outdoorové řešení, které od prvních hodin vyvolávalo debaty kolemjdoucích, jedná-li se o automat na kávu, nebo pouze o maketu. V nástavbě je zabudován světelný box, který je rozpůlený LCD monitorem a ve kterém jsou volně umístěny kapsle. Světelný box půlí kávový šálek v naddimenzované velikosti, který je celý zasazen do CLV vitríny.

Technickým řešením se vytvořila první venkovní instalace transparentního LCD monitoru na světě. 32“ transparentní LCD monitor zobrazuje animaci vytvořenou za účelem plnění šálku kávou. Animace je doprovázena a koresponduje s reálnými zvuky kávovaru Nespresso při přípravě kávy jako je vsazení kapsle, ohřev vody, tlakové vyprázdnění kapsle a plnění šálku kávou. Přesným rozložením diod s vyšším výkonem došlo k plastickému osvětlení světelného boxu, který zvyšuje 3D efekt tohoto řešení a navozuje atmosféru prostředí obchodů s produkty Nespresso.

Od příštího týdne se instalace objeví i v Praze.

Nespreso

Nespresso_3

Nespresso_4-mav-