Omnicom Media Group uvedla síť Hearts & Science

pondělí, 11. dubna 2016, 04:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Omnicom Media Group, divize mediálních služeb skupiny Omnicom Group, oznámila zahájení činnosti své třetí agenturní sítě Hearts & Science.

Vznik společnosti Hearts & Science byl inspirován potřebami prodejců, kteří chtějí získat obchodní převahu s využitím personalizovaného digitálního marketingu, kde se sbíhají zákaznické vztahy CRM (Customer Relationship Management) a adresovatelné kanály, kde musí být rozhodnutí činěna v reálném čase, aby měla efektivní dosah a poskytovala správnou informaci ve správný čas. Hearts & Science je marketingovou agenturou zpracovávající data se specializovaným mediálním plánováním a možnostmi nákupu, která má v reálném čase poskytovat informace pro strategie značek, kromě ostatních služeb, které zahrnují marketing cílený na kupující, marketingovou inovaci a obsahovou aktivaci.

„Zařazením agentury Hearts & Science má skupina Omnicom Media Group tři odlišné agenturní značky, všechny zaměřené na dosahování obchodních výsledků svých klientů," uvedl Daryl Simm, generální ředitel skupiny Omnicom Media Group. „OMD je světově největší a nejkreativnější mediální agenturou; PHD je globálním lídrem v oblasti plánování komunikace; agentura Hearts & Science bude silně zaměřena na marketing na bázi dat. Všechny tři agenturní sítě využívají v plném rozsahu aktivační a nákupní zdroje skupiny Omnicom Media Group a naši datovou a analytickou platformu Annalect, která je v této oblasti světovým lídrem."

Agentura Hearts & Science zahájí svou činnost v Severní Americe tento měsíc se svým prvním klientem - se společností Procter & Gamble - a pod vedením generálního ředitele Scotta Hagedorna.

-čtk-