Ředitelkou PR Klubu se stává Adéla Jansová

úterý, 26. dubna 2016, 05:00 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Od 15. dubna se stala výkonnou ředitelkou PR Klubu Adéla Jansová. Nastoupila tak na nově vytvořenou placenou pozici, jejímž cílem je zajistit po exekutivní stránce chod i dlouhodobou kontinuitu této neziskové organizace, sdružující profesionály v oblasti PR. Složení Výkonného výboru se prozatím nemění, předsedou zůstává Petr Langer, místopředsedkyní Gabriela Bechynská. 

Adéla Jansová, výkonná ředitelka PR Klubu
Adéla Jansová, výkonná ředitelka PR Klubu

„PR Klub je v současnosti velmi dobře nastavený, myslím si, že nyní je příležitost, jak jeho činnost ještě posunout o kus dál. Ráda bych udržela kombinaci neformálního setkávání i vzdělávacích akcí,“ popisuje Adéla Jansová. Do budoucna jsou v plánu například semináře na téma osobnostního růstu v oblasti PR či etiky a její vymahatelnosti.

Stěžejní aktivita PR Klubu, soutěž Zlatý středník, by měla podle Jansové v příštím roce také doznat určitých změn. „U příležitosti 15. ročníku bychom chtěli Zlatý středník inovovat, a to na základě zpětné vazby, kterou průběžně shromažďujeme,“ dodává.

„Dále také přemýšlíme o možnostech rozšíření naší členské základny, jež má nyní přes 80 členů. Nabízí se spolupráce s neziskovými organizacemi, pro které by PR Klub mohl být ideální vzdělávací platformou.  Setkávání profesionálů z neziskové a komerční sféry by navíc mohlo přinést vzájemné obohacení,“ myslí si Jansová. Intenzivněji chce PR Klub spolupracovat také s APRou. „Čím větší průnik mezi oběma organizacemi, tím to bude lepší,“ doplňuje Jansová.

Adéla Jansová působila doposud jako connection & community creator v pražském Hubu. V PR pracuje již přes deset let, nejprve v agenturách All in Agency, B.I.G. PR a Mediaclar, později zajišťovala externě komunikaci společnosti Palmknihy a neziskové organizaci INEX.

-stk-