Škoda využívá regionální reklamu na autobusech

středa, 13. dubna 2016, 14:16 Aktuality, Reklama MediaGuru

Automobilka Škoda využívá v rámci své kampaně na operativní leasing „Škoda Bez starostí“ regionálně cílené reklamy na žlutých autobusech RegioJet. Jednotlivé motivy vizuálů jsou přitom přizpůsobeny podle linek, na které jsou dané spoje nasazovány.

Reklama je využívána na trasách Praha-Plzeň, Praha-Liberec a Brno-Ostrava, kde pracuje s regionálně zabarvenými claimy. Vedle toho bylo použito i univerzální sdělení „Brzdí vás akontace? S námi už nebude.“, které využívá RegioJet na různých linkách po celé České republice.

SkodaAuto„Tento reklamní formát byl využit jako kreativní doplněk ke kampani na operativní leasing Škoda Bez starostí,“ říká manažer marketingové komunikace Škoda Auto Tomáš Gregořica. Kampaň běžela v televizi, rádiu, tisku a na internetu, součástí jsou i aktivity na sociálních sítích, kde byla mimo jiné představena aplikace „Mamkoběžka“.

Kreativní návrh doplňkové kampaně na autobusech RegioJet byl vytvořen in-house týmem integrované marketingové komunikace Škoda Auto ČR. Na kampani „Škoda bez Starostí“ se podílí agentura Zaraguza.

-stk-