Socialbakers v květnu zopakují Engage Prague

čtvrtek, 07. dubna 2016, 14:45 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost Socialbakers přiveze opět do Prahy svou konferenci Engage. Ve dnech 11. do 13. června pozve do Fora Karlín a přilehlých prostor světové marketéry, aby se podělily o své zkušenosti především z oblasti sociálních sítí. Kromě přednášek nabídne akce i velké množství workshopů.

“Dokázali jsme do Prahy přivézt ty nejlepší marketéry a letos tomu nebude jinak. Osobně se velmi těším na Veronicu McGregor z NASA, která založila jejich první účet na Twitteru a od té doby se svým týmem získala mnoho ocenění na poli marketingu a sociálních sítí,” říká Jan Řežáb, jeden ze zakladatelů Socialbakers.

Mezi dalšími řečníky je například Olivier Robert-Murphy z Universal Music, Julien Jalouzet z fotbalového klubu Paris Saint-Germain, Pavel Turek z Red Bull Air Race a více než dvě desítky dalších jmen. Do Prahy rovněž zavítá jeden z nejznámějších YouTuberů Alfie Deyes, kterého nejen na YouTube sleduje skoro 10 milionů fanoušků po celém světě.

“Engage Prague už není pouze pro marketéry, spousta z nich bere do Prahy také své manažery a generální ředitele, kteří tam hledají inspiraci pro budoucnost své značky. I proto jsme pozvali řečníky jako je Alfie Deyes a další influencery, se kterými značky stále více a více spolupracují,” dodává Řežáb.

Workshopy, které trvají v průměru tři hodiny, letos povedou například zástupci značek jako je BBC, NATO, Desigual, L'Oréal, Microsoft a nově také tzv. influenceři. Dorazí známý fotograf Eelco Roos, kterého na Instagramu sleduje půl milionu fanoušků, nebo Paula Coop McCrory, kterou sledují více než 4 miliony lidí na Pinterestu.

Socialbakers opět navážou na spolupráci jak s JAD Productions, se kterými společně vyhráli evropskou cenu EuBEA za nejlepší konferenci roku 2015, tak s Ambiente, kteří se postarají o catering. Večerní předávání cen Engage Awards bude moderovat Leoš Mareš. 

Více informací o konferenci naleznete zde.

-stk-