Tiskovým mluvčím Omnipolu je Milan Řepka

středa, 13. dubna 2016, 09:59 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Novým manažerem komunikace a mluvčím společnosti Omnipol se stal Milan Řepka, dlouholetý mluvčí Ministerstva obrany České republiky.

Milan Řepka
Milan Řepka

Milan Řepka přichází do společnosti Omnipol z agentury Donath Business & Media, kde se specializoval na vztahy s vládními a veřejnými institucemi a korporátní komunikaci. Předtím působil jako PR manažer výstavy plynovodu Gazela a mluvčí společnosti Net4Gas, výhradního přepravce zemního plynu v České republice. Vedl rovněž komunikaci a PR ve společnosti Brněnské veletrhy a výstavy či stavební firmy Hochtief.

Více než 10 let pracoval ve státní správě – nejprve na Ministerstvu obrany jako tajemník ministra, mluvčí ministerstva a ředitel Odboru vztahů s veřejností. V letech 2003 až 2005 byl diplomatem stálé delegace České republiky při NATO v Bruselu. V době úřednické vlády Jana Fischera byl ředitelem Odboru komunikace a mluvčím českého Ministerstva zahraničních věcí. Svou kariéru začínal jako parlamentní zpravodaj v Československém a následně i v Českém rozhlase. Poté působil jako parlamentní zpravodaj pro Českou televizi, kde byl také moderátorem politického diskusního pořadu „Debata“.

-stk-