Euronics staví kampaň na „mánii slev“

úterý, 24. května 2016, 13:07 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Euronics spouští v týdnu od 25. do 31. května svou nejdůležitější jarní kampaň, zaměřenou na akční slevy. Pricipem jsou slevové kupony, které bude možné získat z letáku nebo na e-shopu. „Oproti klasickým výprodejům, se nám stále daří v online prostředí rozšiřovat naši zákaznickou databázi. Navíc nám ,mánie slev' funguje dobře prodejně a naplňuje positioning značky Euronics,“ uvádí marketingový manažer Euronics Marek Ingr.

Euronics

Koncept „Mánie slev“ byl do marketingové strategie Euronicsu zařazen před dvěma lety a od té doby probíhá dvakrát až třikrát do roka. Od klasického výprodeje, který bývá několikrát v roce, se liší především v rozsahu. Nejedná se o plošnou slevu, ale o přesně dané slevy na vybrané kategorie produktů. „Jde nám o to, aby Mánie slev byla zákazníky vnímána jako férová. Nehlásáme 70% slevy, kdy zákazník až na prodejně zjistí, že takhle vysoká sleva se vztahuje třeba jen na jeden druh výrobku. U nás zákazník dopředu ví, jak vysokou výši slevy na daný produkt dostane, jelikož Mánie slev spočívá v kuponech s přesným vyčíslením procentuální slevy na konkrétní kategorii zboží,“ vysvětluje Marek Ingr. Během celé doby trvání Mánie slev budou moci zákazníci využít možnost nákupu na splátky s nulovým navýšením.

Mánie slev bude podpořena rozsáhlou televizní kampaní na stanicích skupiny Prima a TV Barrandov, rozhlasovými spoty na stanicích Radiohouse – převážně Frekvence 1 a Evropa 2 –, dále plošnou distribucí letáků a komunikací na nejnavštěvovanějších webech v České republice. 

Kreativu i produkci kampaně zajistila zlínská agentura IS Produkce.

-st