Hvězdou 3D reklamy se staly náramky od Silic Média

pátek, 13. května 2016, 11:38 Aktuality, Reklama MediaGuru

V rámci odborného programu veletrhu Reklama Polygraf proběhlo 10. května slavnostní vyhlášení výsledků 16. ročníku soutěže o nejlepší reklamní a dárkové předměty Hvězda 3D reklamy. Pořadatel soutěže, kterým je od letošního roku asociace POPAI CE ve spolupráci s MIP Group, ocenil předměty v 16 soutěžních kategoriích.

Absolutním vítězem se staly  Silikonové PIN on náramky, jejichž autorem je společnost Silic Média. Cílem bylo vytvořit pro společnost Bonduelle zábavný sběratelský dárek pro děti, který bude motivovat děti k tomu, aby ve školní jídelně upřednostňovaly zeleninová jídla. Na základě tohoto zadání vznikla speciální edice silikonových náramků s piny (cvočky) ve tvaru zeleninových postaviček Bonduelle. Společnost Bonduelle použila v roce 2015 náramky do projektu Bondíkmánie, který je součástí věrnostního programu Škola plná zdraví. Děti, jejichž školní jídelny jsou zapojené do zmíněného věrnostního programu, získaly od Bonduelle na začátku náramek pouze s jedním pinem a poté za určitý počet snědených zeleninových obědů dostávaly další piny.

silic_pin_on_naramek_bonduelle_01
Hvězda 3D reklamy - Silikonové PIN on náramky od Silic Média

Cenu Inovace roku získala Samolepka svítící od společnosti Sprint trading, která slouží k nalepení na spodek lahve a po zapnutí prosvítí celou láhev Frisco.

samolepka
Inovace roku pro Samolepku svítící od společnosti Sprint trading

Ve speciální kategorii Reklamní předmět 3. milénia, ve které soutěží dosud nerealizované návrhy, zvítězila práce Levá pravá  od Jaroslava Jerhota. Ta má napomoci dětem při obouvání bot a rozpoznávání, která bota je pravá a která levá. Návrh tento problém řeší použitím potištěných vložek do bot, kdy na levé vložce je levá půlka obrázku a na pravé vložce pravá půlka. Obrázek se složí, pouze pokud je levá bota správně položena vedle pravé. Vložky samozřejmě mohou obsahovat logo společnosti.

Leva prava
Levá, pravá od Jaroslava Jerhota

Přehled všech výsledků naleznete zde.

-stk-