Marketing Lenovo ČR vede Fialová, v týmu nově Týfová

středa, 18. května 2016, 08:58 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Marketingovou manažerkou Lenovo pro Českou republiku se nově stává Aneta Fialová. Zodpovědná bude za plánování a realizaci veškerých marketingových kampaní na českém trhu. V pozici nahrazuje Lucii Hajdovou, jež odešla na mateřskou dovolenou.

Aneta Fialová doposud působila v Lenovu na pozici marketing specialist, kde ji nahradí nově příchozí Alena Týfová. Předtím působila Fialová ve společnosti Tutor, kde se věnovala přípravě sezónních i dlouhodobých marketingových kampaní, tvorbě propagačních materiálů a správě webových stránek a sociálních sítí. Vystudovala Mezinárodní obchod na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Aneta Fialová
Aneta Fialová

Alena Týfová bude mít na starost především přípravu a realizaci promoakcí a zajištění marketingových aktivit ve spolupráci s obchodními partnery a dodavateli. Zároveň se bude věnovat propagaci produktů a značky Lenovo. Zkušenosti v tomto oboru získala jako Marketing Specialist ve společnosti Obermeyer Helika, kde byla zodpovědná za přípravu a realizaci marketingové strategie společnosti. V současnosti dokončuje studium práv na Masarykově univerzitě v Brně.

Alena Tyfová
Alena Týfová

-stk-