Modrá pyramida připravuje na září nový koncept

čtvrtek, 05. května 2016, 09:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Modrá pyramida připravuje ve spolupráci s novou kreativní agenturou – Ogilvy One – nový komunikační koncept. Představit by jej měla v září letošního roku. „Již nyní intenzivně pracujeme na tom, abychom výrazně podpořili vnímání našich poradců jako skutečných profesionálů, kteří klientům připraví vždy to, co skutečně potřebují, ale možná i něco navíc,“ říká s úsměvem marketingový ředitel Modré pyramidy Zdeněk Doboš.

Modrá pyramida v loňském roce komunikovala vedle klasické televizní kampaně také v regionech, kdy svou regionální imageovou kampaň postavila na tvářích svých vybraných poradců. V rámci pilotního projektu, který běžel na severu a východě České republiky, se zapojilo celkem devět ambasadorů z řad poradců Modré pyramidy. Objevili se na billboardech, v rádiu, v regionálním tisku, na internetu i Facebooku. Cílem kampaně bylo zdůraznit ve vybraném regionu finanční poradenství, které v posledních letech tvoří součást image značky. Původně stavební spořitelna se od roku 2010 prezentuje jako finančně-poradenská společnost, což reflektuje i slogan „Rádce na finance“.

Kreativní agenturu změnila Modrá pyramida společně se svou mateřskou společností Komerční bankou. Letos v únoru vyměnila po dlouholeté spolupráci Havas Worldwide Prague za Ogilvy One.

-stk-