Rádio Zet startuje nový Marketingový magazín

čtvrtek, 12. května 2016, 01:07 Aktuality, Marketing, Rádio MediaGuru

Rádio Zet ze skupiny Lagardere Active zařazuje do svého vysílání nový odborný pořad Marketingový magazín. Cílí s ním především na socioekonomickou skupinu A, která představuje 50 % posluchačů stanice. Přinášet by měl desetiminutový rozhovor s významnou osobností ze světa marketingu a komunikace, a to napříč všemi obory, od zdravotnictví přes filmovou produkci až po oblast FMCG.

Marketingový magazín bude vysílán každé úterý v 10:45, následně bude k poslechu na www.zet.cz. Moderovat jej bude Zuzana Nevoralová, PR manažerka skupiny Lagardere Active.

Mezi prvními hosty Marketingového Magazínu byli například Ondřej Obluk, generální ředitel českého zastoupení Ogilvy Group, Andrea Wolfová, marketingová ředitelka Všeobecné zdravotní pojišťovny, Kryštof Šafer, filmový producent, nebo Zdeněk Doboš, marketingový ředitel Modré pyramidy.

Rádio Zet je stanice s převahou mluveného slova, která vysílá v češtině každý všední den od 6 do 19 hodin a o víkendu mezi 7 a 18 hodinou. V ostatních časech na stejné frekvenci vysílá anglická stanice BBC World Service. Program rádia je postaven primárně na informacích z byznysu a podnikání, jeho součástí jsou také přehledy zahraničního tisku, rozhovory nebo zpravodajský servis.

-stk-

 

-stk-