Volkswagen uvádí Tiguan s tuctem českých osobností

pátek, 13. května 2016, 10:59 Aktuality, Reklama MediaGuru

Volkswagen uvádí na trh nové SUV Tiguan kampaní „New in Town“, do níž se zapojilo 12 českých osobností z oblasti sportu, designu, hudby, gastronomie, cestování, fotografie a umění.

tiguan in town_small

S novým modelem budou od 1. června do poloviny července objevovat místa ve městech i daleko za jejich hranicemi a s hashtagem #newintown se na sociálních sítích a speciální microsite podělí o své zážitky. Cílem kampaně je budovat image Tiguanu jako stylového vozu pro novodobé dobrodruhy a pro život bez hranic.

Do kampaně byl osloven designér Maxim Velčovský, herečka Jitka Schneiderová, zpěvák David Koller, badmintonista Petr Koukal, gurmán Pavel Maurer, novináři Miloš Čermák a Tomáš Poláček, duchovní matka farmářských trhů Hana Michopulu, herec Lukáš Hejlík, architekt Petr Kučera, fotograf Jan Březina a módní návrhářky Anna Tušková s Radkou Sirkovou, které tvoří pod značkou Chatty.

Kampaň připravila agentura Kaspen/Jung von Matt ve spolupráci s doblogoo, která zajišťuje komunikaci s osobnostmi a realizaci eventů k uvedení nového Volkswagenu Tiguan.

-stk-