FleishmanHillard spouští odborný PR web Offrecord.cz

čtvrtek, 09. června 2016, 15:07 Aktuality, PR MediaGuru

Komunikační agentura FleishmanHillard spustila odborný obsahový web Offrecord.cz, který se věnuje trendům, analýzám a praktickým radám v oblasti public relations, public affairs a digitální komunikace. Určen je především profesionálům z oblasti komerční komunikace, digitálního marketingu a public Affairs.

Při tvorbě obsahu využívá Offrecord.cz tým interních i externích autorů agentury. Kromě lokálních příspěvků přináší také trendy a analýzy z dalších zemí, ve kterých je FleishmanHillard zastoupen.

„Už delší dobu přemýšlíme, jak se s klienty a dalšími lidmi z oboru podělit o naše zkušenosti z každodenní praxe, jak sdílet inovace a inspirace z jiných zemí,“ říká iniciátor projektu Offrecord.cz a generální ředitel FleishmanHillard Radek Maršík. „Nemáme ambici konkurovat zavedeným webům v oblasti marketingu a mediální komunikace. Spíše než zpravodajství se budeme věnovat hlubším analýzám a praktickým radám, které vyvolají diskuzi a pomohou rozšířit povědomí o tom, čemu se aktivně věnujeme, co nás baví a naplňuje,“ dodává.

Web Offrecord.cz je první ukázkou platformy FH Content Hub, kterou agentura nabízí klientům v oblasti obsahového marketingu. Její součástí je vytvoření obsahové strategie značky nebo firmy, technické řešení, tvorba obsahu na klíč a zajištění komplexní online podpory obsahového webu.

-stk-