Motejlkovy weby se sloučí, motejlek.com zanikne

čtvrtek, 02. června 2016, 07:58 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Ondřej Tomek prodal svůj 34% podíl ve společnosti motejlek.com, novými společníky budou Miroslav Motejlek a Petr Skočdopole. Firma motejlek.com se přejmenuje.

Firmu motejlek.com v posledních měsících provázely spory mezi společníky. Vyvrcholením byl odchod zakladatele a majoritního vlastníka Miroslava Motejlka, se kterým odešel také redaktor Petr Skočdopole a společně uvedli projekt MotejlekSkocdopole.com.

„Nyní dojde ke sloučení obou projektů pod značkou MotejlekSkocdopole.com. Značka motejlek.com již nebude dále používána. Dojde také k přejmenování společnosti a Petr Skočdopole se stane jejím společníkem,“ oznámili Miroslav Motejlek a Petr Skočdopole.

Všichni dosavadní předplatitelé motejlek.com mají být kompenzování za období, kdy nedostávali předplacený obsah, a to automatickým prodloužením předplatného o dobu, kdy nebyl zveřejněn žádný článek na webech motejlek.com, travelmotejlek.com, lawyersmotejlek.com a energymotejlek.com. Jejich registrační údaje na motejlek.com nyní platí i na MotejlekSkocdopole.com.

Kompenzováni mají být i předplatitelé motejlek.com, kteří si v době, kdy měli předplacený obsah motejlek.com a nedostávali ho, objednali MotejlekSkocdopole.com.

-mav-