Server Bleskově.cz uvádí Bankovního inspektora

středa, 29. června 2016, 12:05 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Skupina Scandal Media Group představila projekt Bankovní inspektor, jehož cílem je odhalit, co můžou spotřebitelé očekávat od bankovních subjektů. Projekt bude na internetových stránkách www.bankovniinspektor.cz přinášet každý měsíc analýzu jednoho bankovního produktu, testovat bankovní služby a pravidelně zveřejňovat edukativní články o bankovním sektoru.

Mediálním partnerem projektu Bankovniinspektor.cz je zpravodajský online deník Bleskove.cz. Do redakce Bleskově.cz údajně pravidelně přicházejí stížnosti a připomínky klientů bank a bankovních institucí na předražené služby nebo nesmyslné poplatky.

Inspektor

Bankovní inspektor do konce letošního roku otestuje přístup pracovníků bank na 12 pobočkách. Dále přinese porovnání, a to nejen cenové, všech základních bankovních služeb. Porovnávat bude ceny standardních bankovních služeb, jako jsou běžné účty, převody peněz, výběry z bankomatů u nás i v zahraničí, nebo poplatky spojené s provozem bankovní karty. V další fázi bude hodnotit náklady spojené s úvěry, ať už spotřebitelskými nebo hypotéčními. Porovnávat bude také úroky na spořicích účtech a alternativní možnosti zhodnocení peněz.

-mav-