Soffa a Nydrle spouští projekt MindTravellers

čtvrtek, 16. června 2016, 11:19 Aktuality, Reklama MediaGuru

Agentura Nydrle a lifestylový magazín Soffa spouštějí globální platformu Mindtravellers, propojující kreativní jedince z různých oborů se zadavateli reklamy.

Webová platforma Mindtravellers, databáze ilustrátorů, fotografů, grafiků, animátorů a textařů, vznikla s cílem zprostředkovat služby umělců pro práci na reklamních kampaních a dalších komerčních projektech. Nově spuštěný web obsahuje interaktivní mapu světa s profily jednotlivých umělců, v níž je aktuálně 28 tvůrců z deseti zemí světa, mimo jiné z Velké Británie, Německa, Polska, Francie a USA.

Mindtravellers_web_1

„S nárůstem digitální komunikace jsme se všichni stali součástí jednoho komunikačního světa, všichni jsme ,travellers‘ na síti. Platforma Mindtravellers nám nabízí široké možnosti výběru jak ze zajímavých výtvarných technik nebo neotřelých nápadů, tak i ze zkušeností kreativních tvůrců z celého světa. Každý z nich má svůj jedinečný rukopis, který obohatí komunikaci kterékoli značky a pomůže vyprávět její originální příběh,” shrnuje kreativní ředitel agentury Nydrle Roman Čihalík.

Na Mindtravellers se podílí kromě Nydrle také magazín Soffa, s nímž část „mindtravellerů“ už průběžně pracuje. Někteří z nich se zde už také uplatnili při zpracování komerčních prezentací pro inzerenty, například značky Volvo či IKEA.

-stk-