Vinea v kampani vyzývá k záchraně vinohradu

středa, 08. června 2016, 11:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka Vinea, z portfolia společnosti Kofola, spustila letní kampaň, v níž chce nadchnout spotřebitele pro obnovu vinic. Prostřednictvím televizního spotu, venkovní reklamy i komunikace na internetu a sociálních sítích vyzývá k „adopci“ malého kousku zchátralého vinohradu a jeho záchraně. Kampaň by měla zároveň podpořit klíčové atributy značky, kterými mají být požitek, vášeň, pestrost, bohatost a radost.

Přihlášením na stránkách vinea.cz a vinea.sk se mohou zájemci stát jedním z 50 lidí, kteří budou součástí workshopů na záchranu vinice. „Workshopy jsou naplánované ve třech termínech od července do listopadu a každý bude veden odborným vinohradníkem. Odměnou jim pak budou sladké plody práce, pobyt v krásné slovenské přírodě a zajímavý program,“ popisuje Ján Vrbičan, brand manažer značky Vinea.

Televizní spot poběží do konce června na stanicích skupiny Nova, Prima a Barrandov, na Slovensku ve skupině Joj a Markíza. Až do podzimu bude kampaň k vidění v online prostředí, na Facebooku a na Instagramu. V outdooru využívá kampaň billboardy, bigboardy a CLV. Součástí jsou také eventy.

Pod kampaní je podepsána agentura Butterflies&Hurricanes. Režie spotu se ujal MODS ve složení Martina Přikryla a Michala Nohejla.

-stk-