Celý tým TL5 odchází do Peppermint digital

čtvrtek, 07. července 2016, 10:13 Aktuality, Reklama MediaGuru

Celý tým pražské digitální agentury TL5 od července přechází do agentury Peppermint digital, nového člena uskupení Kotelna 55.

„Dneškem vrcholí několikaměsíční situace, kterou jsme se jako tým v čele s Honzou Kotkem snažili řešit všemi možnými cestami,“ říká Matouš Hutník a dodává: „Přechod týmu do jiné společnosti byl poslední krok, jak ho udržet pohromadě.“

Jan Kotek, jednatel a spolumajitel TL5, mezitím proti druhému jednateli Tomáši Votrubovi podnikl několik právních kroků, podal mimo jiné trestní oznámení kvůli vyhrožování a porušování povinností při správě cizího majetku.

Tomáš Votruba se přitom v květnu částečně přesunul do Curychu, kde měla agentura otevírat další pobočku. „Situaci aktuálně řeším s právním zástupcem. Je to složité a velmi čerstvé, sám se o tom dozvídám z médií. Jan Kotek se rozhodl firmu za mými zády během mé nepřítomnosti vyvést jinam, a to včetně dodavatelsko-odběratelských vztahů a některých lidí. Pravděpodobně budeme vše řešit soudní cestou,“ dodává k situaci Tomáš Votruba.

Do Peppermintu odchází bývalí social media manageři TL5 Martin Paukrt a Klára Muranová spolu s kreativci Matoušem Hutníkem a Pavlem Fárkou, art directory Jiřím Průchou a Annou Bartovskou. Tým znovu doplňují i project manager Milan Batista, videomaker Vojtěch Matěna a instagramoví specialisté vedeni Martinou Votrubovou – Hynek Hampl a Tereza Menclová. S týmem pod novou značkou plánuje pracovat většina klientů bývalé společnosti.

Celý tým agentury TL5 se přesouvá do Peppermint
Celý tým agentury TL5 se přesouvá do Peppermint digital

-stk-