Desperados uvádí novinku s guaranou a cachaçou

středa, 27. července 2016, 14:09 Aktuality, Marketing MediaGuru

Pivní značka Desperados, kterou na českém trhu distribuuje společnost Heineken, uvádí novinku Desperados Red, příchuť s guaranou a cachaçou.

Desperados vizual
Klíčový vizuál k novince Desperados Red

Novinku bude spolu s klasickým Desperadem možné ochutnat na Desperados High Jump, mistrovství ČR ve skoku do vody, jehož je značka generálním partnerem. Koná se 5. a 6. srpna v přírodním žulovém lomu v Hřiměždicích u Příbrami. Jeho nedílnou součástí je i hudba a rytmus.

„Letos se proto řídíme heslem ,Zkroť si svůj rytmus‘, což reprezentují dvě hlavní aktivace spojené myšlenkou rozpoutání vnitřní kreativity a divokosti. Cílem Desperados je vzbudit v lidech jejich vnitřní ,hravost‘, a tak jim umožnit na vlastní kůži zažít hudbu nevšedním a divokým způsobem. Místo hudebních nástrojů použijeme věci, které máme kolem sebe každý den,“ popisuje manažerka značky Barbora Netolická.

Hlavní aktivaci představuje tzv. Teqno (Tequilla + techno) které chce předvést hudbu jinak, než jsou posluchači zvyklí – společně s Benem Cristovao a českými alternativními hudebníky bude možné si zahrát za pomoci obyčejných party předmětů, festivalových věcí a kempovacích pomůcek. Návštěvníci si budou moci Teqno vyzkoušet výměnou za nakoupené Desperados lahve.

Teqno podium
Teqno pódium

Další aktivací bude krocení býka na Rodeu Teqno či stánek Smilebox s Desperados pozadím a la Teqno nebo s divokými  účesy od kadeřníků z Joshua salonu.

-stk-