Dr. Max má tři zlata ze soutěže loajalitních programů

úterý, 05. července 2016, 09:34 Aktuality, Marketing MediaGuru

Věrnostní program - Karta výhod Dr. Maxe - bodovala celkem třikrát na mezinárodní soutěži věrnostních programů Loyalty Magazine Awards. Zlaté ocenění získala jednak za nejlepší využití CRM přístupu, jednak za nejlepší nový věrnostní program roku v rámci Evropy, Blízkého východu a Afriky. Oceněna byla též jako nejlepší věrnostní program střední a východní Evropy a Turecka. Věrnostní program pro Dr. Maxe vytvořila a vyvíjí agentura Wunderman.

Porota Loyalty Magazine Awards na Kartě výhod Dr. Maxe oceňovala zejména kombinaci věrnostního programu s péčí o pacienta a chytrým používáním dat. Program od svého startu v roce 2015 sloužil kromě jiného i jako medikační historie pacienta, což lékárníkům umožnilo nejen kontrolovat kontraindikace právě vydávaných léků, ale také případnou kontraindikaci s léky již vydanými. Další využití data nalezla v personalizovaných nabídkách a odměnách. Během devítiměsíční kampaně se do programu přihlásilo celkem 20 % populace ČR.

Více o věrnostním programu Karta výhod Dr. Maxe se můžete dočíst v rozhovoru s Lubošem Korbelářem, komerčním ředitelem společnosti Česká lékárna holding.

-stk-