IKEA hledá v tendru druhou kreativní agenturu

pátek, 01. července 2016, 07:04 Aktuality, Reklama MediaGuru

IKEA rozšiřuje portfolio svých kreativních agentur a zahájila uzavřené výběrové řízení na druhou kreativní agenturu pro region Česká republika, Maďarsko a Slovensko.

Prostřednictvím dotazníku se žádostí o vyplnění základních informací o společnosti oslovila 16 různých agentur dohromady ze všech tří trhů regionu CZHUSK.

„I nadále bychom chtěli pokračovat v cestě většího množství regionálně produkovaných kampaní, které jsou připravované na základě specifik zemí v našem regionu, dle charakteru a potřeb zákazníků v něm i našich detailních znalostí ze života českých, maďarských a slovenských domácností. Proto jsme se rozhodli dále rozšířit naše kapacity, abychom byli ještě lépe připraveni jít tímto směrem,“ říká Michal Kroupa, manažer externí komunikace IKEA v regionu CZHUSK.

Z výběrového řízení, které by mělo být ukončeno v průběhu letošního podzimu, vyjde druhá kreativní agentura. S dosavadní agenturou Kaspen/Jung von Matt bude IKEA spolupracovat i nadále. Obě dvě agentury se budou podílet na rozvoji komunikace prostřednictvím různých komunikačních kanálů, posilování značky a naplňování vize společnosti vytvářet lepší každodenní život pro mnoho lidí.

-stk-