Sony se v lokální kampani spojuje s BMX závodníkem

pondělí, 11. července 2016, 15:43 Aktuality, Reklama MediaGuru

Sony se v nové lokální kampani na chytrý telefon Sony Xperia X s názvem „Xperia X – Vždy o krok napřed“ spojuje s BMX závodníkem a freestylistou Michaelem Beranem. Ten se stává tzv. Sony Hrdinou.

„Sony Xperia X je dravá, moderní, sexy. Spojení s Michaelem tak bylo jasnou volbou,“ popisuje Kristýna Bernatová, Channel Marketing Manager Sony Mobile pro Českou republiku.

Spolupráce s Michaelem Beranem má dlouhodobý charakter. Aktuální kampaň, jež poběží až do srpna, bude k vidění zatím jen v online prostředí. Uvažuje se ale i o umístění POS materiálů v prodejnách.

Lokální koncept včetně výběru ambasadora připravil Marek Bačo z Mediacom Beyond Advertising, obsahové divize mediální agentury MediaCom. Produkci spotu realizovala agentura Manaworld Creative, pod režijním vedením Ondřeje Urbance. Pod fotografiemi je podepsán Petr Kleiner.

Projekt Sony Hrdina je součástí celosvětové kampaně Sony Hero. V jejím rámci představují novou Sony Xperii X zajímavé osobnosti současnosti – umělci, YouTubeři, nebo právě sportovci. Na českém trhu je Sony Xperia X k dostání od 23. května 2016.

-stk-