Facebook na Forum Media o mobilním byznysu

pondělí, 29. srpna 2016, 07:05 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Tradiční podzimní konference Forum Media se letos zaměří na vydělávání peněz přes mobilní telefony. Hlavní přednášky se ujmou zástupci sociální sítě Facebook. Konferenci zahájí debata generálních ředitelů všech tří mobilních operátorů.

Konference se uskuteční v pražském Kongresovém centru v pondělí 4. října. Klíčovými řečníky budou Rustam Zhigashyn a Igor Skokan ze středoevropské pobočky Facebooku. „Zaměříme se na možnosti Facebooku jako marketingového nástroje při zvyšování hodnoty značek v mobilním světě,“ popisuje své vystoupení Zhigashyn.

V zahajovací debatě se poprvé sejdou na jednom pódiu všichni tři ředitelé českých mobilních operátorů: Tomáš Budník (O2), Milan Vašina (T-Mobile) a Balesh Sharma (Vodafone). Řeč bude o expanzi operátorů do médií, budoucnosti sítí a možnostech mobilního marketingu.

Digitální zkušenosti představí značky jako Avast, YIT nebo Fortuna. Vystoupí zástupci Seznamu nebo Acomwaru. Ředitel největšího norského vydavatelského domu Verdens Gans Torry Pedersen se podělí o svůj pohled na to, co musí média dělat, aby obstála v digitální době.

V pořadí sedmnáctý ročník konference pořádá týdeník Marketing & Media v produkci Economia Events (konferenční divize mediálního domu Economia). Do konce prázdnin platí speciální cenová nabídka Early Bird za včasné přihlášení. Podrobný program najdete zde.

-mav-