Herian nahrazuje Mašínovou v čele Newton Media

středa, 31. srpna 2016, 12:00 Aktuality, Lidé MediaGuru

Od 1. září 2016 se novým CEO Newton Media group stává zakladatel společnosti a předseda představenstva Petr Herian. Stávající CEO skupiny Petra Mašínová odchází do zahraničí. Ke změně v mezinárodním vedení dochází po dvou letech, během kterých Newton Media pod vedením Petry Mašínové rozšířil své aktivity na mezinárodním trhu.

„Petra přinesla do Newtonu nové ambiciózní vize a jejich naplněním posunula společnost mezi přední poskytovatele služeb v oblasti Media Intelligence na evropském trhu. Úspěšné působení Petry v čele Newton Media group završí připravovaná podzimní expanze na klíčový evropský trh,“ uvedl k dalšímu směřování společnosti zakladatel a předseda představenstva společnosti Newton Media Petr Herian.

Petr Herian
Petr Herian
Petra Mašínová
Petra Mašínová

Pod vedením Petry Mašínové zvítězila Newton Media v několika mezinárodních tendrech, získala také první cenu v soutěži AMEC Awards 2016 za nejlepší mediální analýzu v B2B kategorii.

Mezi hlavní priority Petra Heriana patří v nejbližší době rozšíření působnosti skupiny do dalších evropských zemí a pokračování expanze společnosti na globálním trhu.

-mav-