Komunikaci Nadace Vodafone zajistí nedori

čtvrtek, 25. srpna 2016, 10:57 Aktuality, Reklama MediaGuru

Od září zahájí Nadace Vodafone spolupráci s kreativní agenturou nedori. Ta se bude podílet zejména na komunikaci nové strategie nadace „Připojte se. Nápadem to začíná“ a komunikačních aktivitách programu Rok jinak, Vpohybu, ale i dalších, nejen globálních, projektech, které pod Nadaci Vodafone spadají.

„Ve výběrovém řízení Nadace Vodafone figurovalo několik kandidátů, ale až u agentury nedori jsme našli schopnost skloubit potřeby neziskového sektoru, sociálních startupů, technologických projektů a korporátní nadace. Hlavním úkolem nedori bude komunikace nové strategie Nadace Vodafone, která cílí až do roku 2020. Rádi bychom díky nové strategii dostali do povědomí veřejnosti jedinečnost Nadace Vodafone v tom, že se jako jediná soustředí na maximální podporu sociálních inovací v kombinaci s technologiemi,“ říká za správní radu Nadace Vodafone její místopředsedkyně Adriana Dergam. 

Nedori bude zajišťovat komunikační aktivity pro všechny nadační programy jak v klasických médiích, tak na sociálních sítích. Aktuálně už rozjíždí PR grantového projektu Rok jinak. Jeho hlavním posláním je již 9. rokem přenos zkušeností a know-how od lidí z byznysu či státní sféry k neziskovým organizacím a sociálním podnikům na celém území ČR.

-stk-