Konference PR v digitální éře ukáže, jak na obsah

úterý, 23. srpna 2016, 07:05 Aktuality, PR MediaGuru

Tématu „Jak prorazit s obsahem v PR“ se bude věnovat letošní ročník konference PR v digitální éře, jež se bude konat ve středu 14. září na pražském Pankráci v prostorách OKsystemu.

PRvdigitalniere

Mezi řečníky se představí například šéfredaktor Marketing Journal Petr Michl, který ve své prezentaci ukáže, proč obsahový marketing (ne)selhává, a vypíchne nejčastější důvody neúspěchu. Miroslav Čepický popíše, jaký byl jeho přechod z korporace na vlastní nohy. Hana Janišová, jež se stará o PR podnikových informačních systémů Asseco Solutions, ukáže rozdíly mezi PR v komerční firmě a neziskovce. Petr Kukal, jenž má na starosti Twitter účet Ministerstva kultury, prozradí, jak lze atraktivně komunikovat i za státní instituce.

Petr Langer, předseda PR klubu, se zaměří na zajímavé newslettery. Martin Frýdl z AC&C Public Relations se podělí o zkušenosti z projektu pro T-Mobile a ukáže, jak je důležité umět najít v korporaci skvělý obsah a jak ho využít v PR. Rostislav Starý se bude věnovat téma, jak integrovat influencer marketing s PR a obsahovým marketingem. A o zákulisí PR společnosti Amazon promluví její PR manažer Karel Taschner.

Více informací o konferenci naleznete zde.

-stk-