Na Brand Management přijede Ken Segall

čtvrtek, 25. srpna 2016, 07:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Konference Brand Management 2016 se 21. září 2016 zaměří na to, jak vytvořit a dále rozvíjet „neodolatelnou značku“. Kromě klíčového řečníka Kena Segalla, který těsně spolupracoval se Stevem Jobsem, na ní vystoupí domácí manažeři a experti.

První programový blok ukáže, kdo jsou neodolatelné značky. Petra Průšová z Kantar Consumer Insights na úvod představí aktuální analýzu Top Global Brands a Rostislav Starý z Konektor Social osvětlí, jak vypadají vítězové v digitální době. Praktické příklady dvou velmi odlišných značek přinesou marketér z velké korporace (Tomáš Gregořica ze Škoda Auto ČR) a spolumajitelé rodinné firmy (otec a syn Jahodovi z Emco). Úvodní programový blok pak uzavře Tomáš Mrkvička (Y&R Prague), který ukáže, jak se dobrat pochopení příčin neodolatelnosti značek.

Ken Segall
Ken Segall

Těžištěm konference je druhý programový blok, který přiblíží, co (ne)dělají neodolatelné značky. V této části programu vystoupí klíčový řečník Ken Segall, který mimo jiných značek podporoval i Apple. „Myslete jednoduše – jak chytří lidé poráží komplexitu“ bude v českém překladu pokřtěna a poprvé distribuována právě na konferenci Brand Management 2016.

Třetí blok naváže prezentacemi příběhů značek, které účastníkům umožní odpovědět na otázku Jak na to? Téma otevře zamyšlení Jana Staňka z firmy PurposeFly o tom, jak dělat v našich podmínkách věci jednoduše a smysluplně. Následovat bude představení dvou velmi odlišných značkových světů, které však spojuje jejich slavná tradice. Podrobnosti sdělí Grant McKenzie z Plzeňského Prazdroje a  Margaréta Víghová ze Zetor Tractors. V závěru zazní zkušenosti jak postupovat při jednom z největších právě probíhajících rebrandingů na našem trhu: RWE. 

Další informace najdete zde.

-mav-