O2 pořádá s Yemim YT konferenci Ynspirology

středa, 17. srpna 2016, 07:27 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Společnost O2 pořádá 10. září ve spolupráci s týmem Yemiho A.D. konferenci O2 Ynspirology, na které se představí více než 30 youtuberů, umělců, hudebníků, sportovců a osobností česko-slovenského onlinu.

Konference se bude konat před nákupním centrem Metropole Zličín, kde vyroste „městečko“ postavené z lodních kontejnerů, které pojme až 5 tisíc hostů. Možné bude vyzkoušet virtuální hernu, zúčastnit se grafických a graffiti workshopů, sportovních akcí typu školy parkouru či koncertů PSH, Republic of Two, Lake Malawi, Logic nebo VR Nobody. Youtuberskou scénu bude zastupovat například HouseBox, Johny Machette, Zachy, MadBros nebo Anna Šulc.

Slovo Ynspirology svým Y na začátku naznačuje, že projekt směřuje vstříc generaci Y, tedy lidem narozeným mezi roky 1986 a 2000. Projekt je nejnovějším dílem týmu Yemiho A.D., který na stejnojmenném Youtube kanále již tři měsíce vysílá seriál, v němž se společně se svým týmem vypravuje do nejrůznějších koutů světa hledat inspiraci, bavit se i pracovat. „Každý z nás se někdy dostane do situace, kdy mu schází inspirace. Ta většinou přichází od lidí z jiných světů, než ve kterých zrovna jsme. Nové věci vznikají spojením různorodosti,” vysvětluje Yemi.

Součástí programu bude i předávání cen pro nejinspirativnější online tvůrce do 30 let v ženské i mužské kategorii a stejně tak cena pro tým či komunitu, která podobně výrazným a kreativním způsobem ovlivňuje dění kolem sebe.

„O2 Ynspirology CON přesně zapadá do koncepce naší značky, protože cílí na mladé lidi, kteří nechtějí jen pasivně sledovat dění okolo sebe, ale mají naopak zájem se zapojit, vyzkoušet nové věci a rozvíjet svůj vlastní potenciál. O2 tomu navíc pomáhá prostřednictvím technologií a služeb, které nabízí,“ vysvětluje Jiří Caudr, marketingový ředitel z O2 Czech Republic.

Více informací o akci naleznete zde.

-stk-