Prima promuje Mordpartu v celém vydání Metra

pátek, 26. srpna 2016, 15:20 Reklama, TV MediaGuru

Prima poprvé využila pro podporu svého nového seriálu celé vydání deníku.

Svoji hlavní podzimní novinku, kriminální seriál Mordparta, představí televize Prima poprvé v neděli 29. srpna. Podporu pro televizní novinku zajišťují vedle klasických kanálů i netradiční reklamní formáty. Vůbec poprvé se nový seriál odpromoval v rámci celého vydání deníku Metro

„Již tradičně se snažíme nacházet v rámci komunikace nových pořadů netradiční formy propagace. Premiérově jsme použili kompletní branding pátečního vydání deníku Metro. Hlavním 'redakčním otvírákem′ je foto ze seriálu Mordparta se všemi hlavními protagonisty. Celé vydání je laděno do barev ústředního vizuálu doplněné vodotisky loga a termínu uvedení. Nechybí i tradiční inzerce doplněná advertorialy a tzv. plovoucí inzercí," popisuje marketingový ředitel FTV Prima Aleš Pýcha.

Mordparta v deníku Metro, pátek 26.8. 2016

Metro_1

Metro_Mordparta

Metro_Mordparta_2

Metro_Mordparta_3

Promo na Mordpartu začalo na počátku léta speciální nedělní redakční přílohou deníku Blesk, jejíž poslední díl vyjde právě v neděli. V sobotu pak v Blesku vyjde monotematická příloha TV Mánie věnovaná seriálu. „360stupňová kampaň pracuje více či méně kreativně s ústředním vizuálem. Důraz opět klademe na online video na sociálních sítích za využití platformy ROI hunter. Na televizní obrazovce hlavního kanálu se objeví od pátečního pořadu Prostřeno! tzv. logo bug, které doplní staniční logo Primy logem Mordarty s uvedením termínu prvního dílu seriálu," dodává Pýcha.

Mordparta v Nedělním Blesku, červenec-srpen 2016

NB_Mordparta

Hlavní vizuál seriálu Mordparta se objevuje i v pátečním vydání deníku E15. Další vizuály se objevují v outdoorových médiích a také formou brandingu na internetu (Centrum.cz, Blesk.cz).

Centrum

Gabneria - blesk.cz Mordparta 24.8.16

-mav-