Soutěž The Venture připraví pro Chivas McCann

středa, 31. srpna 2016, 11:04 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka Chivas Regal z portfolia společnosti Jan Becher – Pernod Ricard si na realizaci a komunikaci již třetího ročníku své soutěže The Venture o nejlepší podnikatelský projekt se sociálním přesahem vybrala agenturu McCann Prague.

Chivas The Venture

Projekt odstartoval 5. září a poběží do první poloviny roku 2017. Podpoří ho kreativní koncept, který pracuje s influencery a má velký přesah na sociální sítě a PR. Mimo to se také propojí se silnými partnery, kteří dále zvýší zásah celé kampaně.

„Do tendru se přihlásilo několik agentur s opravdu silnými koncepty, ale nakonec jsme se rozhodli pro McCann, protože dokázal předložit konkrétní projekt, který garantuje silný mediální zásah a vysokou míru získané pozitivní publicity pro značku,“ říká Kateřina Vondrák Hvězdová, brand manager značky Chivas Regal.

Agenturní tým pro Chivas vede Martin Petrásek, za account je odpovědný Jan Antonů a kreativně projekt zastřešuje Jan Jelínek a Antonín Milata.

Soutěž „The Venture“ není zaměřena na neziskový a dobrovolnický sektor, ale na komerční projekty, které nejenom pozitivně působí na své okolí, ale jsou samy také finančně udržitelné a generují zisk. Zapojit se mohou start-upy z různých odvětví, od technologií a zemědělství až po zdravotnictví, stravování či životní prostředí. Letos poprvé mohou soutěžit i uchazeči z České republiky.

-stk-