Agentura Inborn přechází od října pod Adexpres

pondělí, 19. září 2016, 14:20 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Na základě strategického rozhodnutí dosavadního majitele agentury Inborn Ondřeje Slámy a CEO Adexpresu Jana Galgonka dochází k 1. říjnu k oficiálnímu přechodu celého týmu Inbornu a jejich klientů pod strategickou digitální agenturu Adexpres. Adexpres tímto krokem zvyšuje podle svého vyjádření spravovaný objem na 600 mil. Kč ročně v online médiích.

Inborn, která je tvořena v současnosti 15 specialisty na SEM a account manažery s objemem spravovaných online investic přes 100 miliónů korun ročně, se spojí s výkonnostním týmem Adexpresu. Celkově tak vzniká v agentuře vertikála o více než 40 specialistech na výkonnostní reklamu.

Jan Galgonek a Ondřej Sláma.
Jan Galgonek a Ondřej Sláma.

Ondřej Sláma má v Adexpresu zastávat pozici Performance Directora. Povede strategicky a ideově tým výkonnostního marketingu, bude zodpovědný za tvorbu strategií, za úroveň kvality a servisu napříč všemi klienty Adexpresu, iProspectu a bývalého Inbornu. Má operovat v úzkém tandemu s Petrem Marešem, který se bude věnovat primárně byznys developmentu a bude zodpovědný za plnění obchodních plánů divize. Spojený tým SEM specialistů povede Tomáš Richter, současný Performance Strategist agentury Adexpres.

Výkonnostní agentura Inborn vznikla v roce 2010. Pracuje např. pro klienty, jako jsou Karlovarské minerální vody, skupina Savencia, Datart, Baťa, Socialbakers, Mixit nebo Moneta Money Bank.

-mav-