Bubbleology mění recepturu, uvede nové fit čaje

čtvrtek, 22. září 2016, 16:57 Aktuality, Marketing MediaGuru

Značka Bubbleology reaguje na kritiku Jana Tuny z pořadu A dost! i zákazníků a od podzimu přechází u svých nápojů bubble tea pouze na přírodní barviva. Dále začne doslazovat čajů sugavidou, 100% čistým nektarem z palmy Borassus flabellifer, uvede rovněž „super zdravý čaj“ s tekutým chlorofylem.

podzimní kampani podpoří novou kolekci fit čajů, na jejichž vývoji pracuje nutriční terapeutka Kate Boesenberg. Zdravé nápoje budou tvořit hlavní komunikační téma značky.

Bubbleology_Tea

„Chceme zákazníkům nabídnout co nejzdravější varianty našich čajů. Je ovšem důležité upozornit, že bubble tea je variabilní nápoj, jehož složení či výsledný obsah cukru si vybírá sám zákazník,“ vysvětlil Jaroslav Švadlenka, country manager českého zastoupení značky. „Může si dát naprosto čistý zelený jasmínový čaj s přidaným chlorofylem, kde nejsou žádná umělá barviva a cukr je nahrazen sugavidou. Když si ovšem namixuje čaj s příchuťovým sirupem a kuličkami, budou v něm obsaženy fruktóza (ovocný cukr), případně cukr a v některých i barviva,“ dodal.

-stk-