Do Brainz přišel Petr Hanousek, zaměří se na VR

čtvrtek, 22. září 2016, 13:20 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Do agentury Brainz přišel začátkem září kreativec Petr Hanousek. Nastoupil na pozici kreativního producenta speciálních operací virtuální reality, a to do týmu kreativního ředitele Štěpána Kleníka. 

Petr Hanousek
Petr Hanousek

„Brainz mají jako jedni z mála workflow, které dovolí dělat parádní ucelené projekty. Od konceptu, přes videa, až po interaktivní aplikace. Na to se těším. Pustit se do virtuální reality s vědomím, že vzniká nový jazyk. S novým přístupem k postavení příběhu a k vyprávění, s možností kombinace různých filmových a postprodukčních technik. A s úplně jiným diváckým vnímáním. Imerze a interaktivita. To je velké téma, kterému se chci věnovat,“ přibližuje Petr Hanousek svou novou pozici.

Před nástupem do agentury Brainz pracoval na volné noze. Předtím působil jako kreativní ředitel v agentuře Outbreak. Má za sebou také práci v komunikačním ateliéru Yinachi či v agentuře Kaspen. Původní profesí je novinář. Prošel redakcí deníku Mladá fronta Dnes, působil i jako reportér a režisér v České televizi, kde patřil ke kmenovým členům publicistického pořadu Fakta.

-stk-