Marketing České spořitelny vede Monika Hovorková

čtvrtek, 01. září 2016, 13:06 Aktuality, Lidé MediaGuru

Novou šéfkou marketingu České spořitelny bude od 1. září 2016 Monika Hovorková. Do banky přichází ze soukromé firmy Elevations.CZ, kterou založila. Zodpovědná bude za marketingovou komunikaci drobného i korporátního bankovnictví, sponzoring a regionální marketing a eventy. Zaujme tak místo po Josefu Havelkovi, který banku opustil.

Monika Hovorková
Monika Hovorková

„Poslání České spořitelny pomáhat lidem ve všech vrstvách společnosti k prosperitě mne velice oslovuje a chci přispět k jeho naplnění. Značka společnosti by toto poslání měla odrážet,“ uvedla Hovorková.

Monika Hovorková je zakladatelkou firmy Elevations.CZ, která poskytuje konzultace v oblastech leadershipu, budování značky a změn firemní kultury. Marketing a komunikace vedla v roce 2015 ve společnosti NN. V letech 2003 až 2013 působila na různých vedoucích pozicích ve Vodafonu: byla více prezidentkou a šéfkou značky a komunikace či Insight & Intelligence. Zákaznickou zkušenost pak měla na starosti ve firmách Gallup Organization či Citibank. V letech 1991 až 2000 působila na vedoucích pozicích spojených s marketingem, vývojem produktu či péči o zákazníky ve společnosti DHL.

-mav-