McDonald’s si na sociální média vybírá Bubble

pondělí, 19. září 2016, 11:31 Aktuality, Reklama MediaGuru

McDonald’s na zajištění obsahu a komunikace na sociálních sítích v České republice a na Slovensku volí obsahovou agenturu Bubble.

„Od spolupráce s agenturou Bubble si slibujeme proaktivní komunikaci s našimi fanoušky na sociálních sítích,“ říká Martin Jiruška, marketingový manažer společnosti McDonald’s.

Bubble plánuje pro McDonald’s vytvářet autentickou komunikaci, která bude relevantní pro jednotlivé cílové skupiny, například pro náctileté nebo i rodiče. Obsah zaměřený na mladší publikum bude agentura vytvářet ve spojení s reálnými zkušenostmi a zážitky spojenými se značkou McDonald’s od společenských influencerů.

„Naše strategie je postavena na reálných momentech, které z McDonald’s zákazníci  znají. Budeme využívat přirozené fotky a pracovat s reakcemi na aktuální události. Velký důraz budeme klást také na proaktivní community management – navazování kontaktů s fanoušky a přirozené vstupování do konverzací. Obecně v lidech chceme vyvolávat chuť na návštěvu McDonald’s,“ říká Lukáš Kořínek, majitel obsahové agentury Bubble.

Digitální komunikaci pro McDonald’s povede account director Eva Tuháčková, copywriting budou mít na starost Jiří Markvart a Jana Smokoňová. Fotografie a art direkci bude zajišťovat Silvia Kolesárová.

-stk-