O2 TV rozšíří on-trade na Plzeňský Prazdroj

pátek, 23. září 2016, 13:57 Aktuality, Marketing MediaGuru

O2 TV rozšiřuje své pokrytí hospod. Kromě podniků, kde čepují Staropramen, budou nabídku O2 TV pro restaurace a bary nově využívat i hospody Plzeňského Prazdroje.

„Začali jsme s O2 spolupracovat na nabídce elektronických pokladen pro naše partnery s blížícím se zavedením elektronické evidence tržeb, ale chtěli jsme hospodským nabídnout ještě něco navíc, abychom jim pomohli zvýšit zájem zákazníků a vytvořit další příležitost, kdy si mohou nejvíc užít čepované pivo. Zákazníci určitě ocení, že si jej teď budou moci vychutnat v hospodě se svými kamarády při fandění sportu,“ říká Tomáš Mráz, ředitel obchodu hospod a restaurací Plzeňského Prazdroje.

Balíček O2 TV pro restaurace a bary, kde se čepuji piva Plzeňského Prazdroje, představuje legální obsah v podobě 61 TV kanálů (z toho 20 i v HD). Možné bude sledovat fotbalové, tenisové a jiné zápasy. Součástí nabídky Plzeňského Prazdroje od O2 je i internet a možnost druhé přípojky O2 TV Sport za symbolickou částku. Provozovny, které nemají k dispozici fixní konektivitu od O2, pak mohou využít službu O2 TV Air, fungující přes internetové připojení od libovolného poskytovatele, za zvýhodněnou cenu.

Provozovny, které nabídky využijí, budou označeny nálepkou „O2 TV Sport živě ZDE“ u vchodu. Vyhledávat je bude možné pomocí O2 Publokátoru. O nabídce se mohou zákazníci dozvědět také prostřednictvím SMS, budou-li se pohybovat v blízkosti konkrétní provozovny.

-stk-