Rádio Classic uvedlo minimalistickou kampaň

pondělí, 26. září 2016, 06:55 Aktuality, Rádio MediaGuru

Pražské rádio Classic Praha uvedlo svou podzimní komunikační kampaň s názvem „klidně“. Její minimalistické zpracování ve formě čistého listu papíru má vyjádřit hlavní znaky klasické hudby i samotné stanice. „Klasická hudba působí na duši stejně čistě jako nepopsaný papír. V kombinaci se slovem ‚klidně‘, pod nímž si člověk může představit hned několik různých významů, podle nás vyjadřuje vše, co naše rádio posluchačům nabízí. Tedy krásu, čistotu, vkus a příjemný zážitek plný emocí,“ říká Martina Klausová, programová ředitelka rádia Classic Praha.

Classic Praha, 2016

Netradiční vizuál se během září objevil v tištěných médiích. Klíčovým sdělením nové kampaně je hlavně zdůraznění klidu z hudby. „Chtěli jsme stvořit protipól uspěchané doby, která se podepisuje nejen na marketingová sdělení, ale především na kulturu a muziku napříč žánry. Zároveň nás slovo baví ve druhém smyslu: klidně si nás pusťte, jelikož naše rádio hraje jednoduše pro všechny, “ dodala Klausová.

Aktuální komunikační kampaní navazuje Classic Praha na svou loňskou podzimní kampaň, které dominoval portrét hudebního skladatele Antonína Dvořáka se sluchátky v uších.

-mav-