Reebok pomocí guerilly vytvořil tréninková místa

čtvrtek, 01. září 2016, 10:02 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka Reebok přijde na podzim s projektem „The Gym Is Everywhere“, kterým se snaží poukázat na to, že trénovat lze i jinde než v tělocvičně. Ve spolupráci s mediální agenturou Carat a společností Aqua Ads proto přeměnila hlavní město v tělocvičnu pro všechny, kteří chtějí zlepšovat fyzickou aktivitu.

Za využití první ekologické legální guerilly v České republice vznikly po Praze na čtyři desítky tréninkových spotů označené Reebok Deltou. Motivy byly vytvořeny regulovaným vodním paprskem aplikovaným na špinavé chodníky a tím došlo ke kontrastu mezi čistou a zašlou částí plochy.

GZ0A6264

Největší počet spotů lze nalézt v parku Riegrovy sady. Vznikl zde dokonce Rieger Challenge park. Dvacet stanovišť tvoří náročnou tréninkovou trasu, kde se kromě speciálně připravených cviků objevuje i sprint. Další lokality jsou rozesety například po cyklostezce u Vltavy, v Krči, v Holešovicích nebo Letné. Všechna místa jsou zanesena do mapy, která je zájemcům k dispozici na webových stránkách Be More Human. 

GZ0A6683

Významným místem celé kampaně je do 11. září outdoorový gym u obchodního centra Arkády Pankrác, kde se budou pravidelně konat skupinové challenge hodiny pod dohledem profesionálních trenérů.

GZ0A6446

-mav-