Swimming Pool zajistí digitál v regionu pro Stokke

pátek, 16. září 2016, 05:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Norský výrobce prémiových produktů pro děti Stokke si ve výběrovém řízení zvolil agenturu Swimming Pool. Ta se postará o digitální aktivity společnosti v regionu střední a východní Evropy, konkrétně na území České republiky, Slovenska a Maďarska. Zadání zahrnuje správu sociálních médií, blogu, uvedení nových digitálních produktů na trh a celkovou správu online médií.

Stokke

„Naším cílem je zvýšit povědomí o značce v rámci naší cílové skupiny, tedy mezi mladými rodiči. Spolupráce s agenturou Swimming Pool nám umožní podporovat užší komunikaci s našimi zákazníky a udržovat větší soudržnost napříč trhy a komunikačními kanály,“ říká Margot Eva Wisiak, regionální marketingová ředitelka pro jihovýchodní Evropu.

„Jsme rádi, že můžeme zahájit přímou komunikaci s touto specifickou cílovou skupinou skrze nové platformy a za pomoci influencerů. Naše strategie zahrnuje komunikaci na sociálních médiích, Youtube kampaň a velký důraz klademe také na bloggery pokrývající všechny tři trhy,“ popisuje Tamás Földesi, data a media director agentury Swimming Pool.

-stk-