TN.cz přidává magazín o autech, vede ho Červenka

čtvrtek, 29. září 2016, 13:50 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Internetový portál TN.cz má nově také magazín AutoTN.cz věnovaný automobilům. Nabízí čtyři hlavní sekce: Za volantem, Kupte si, Na okruhu a Zábava. Nabídne nejen psané reportáže, ale i videa, žebříčky a zákulisní informace. Přinášet bude novinky ze světa motorů i závodních tratí, recenze automobilů či užitečné rady i tipy. Vedoucím redaktorem magazínu je Jan Červenka, který stal u zrodu časopisů Speed, TopGear a Autocar.

tn-auto-800x800
Portál TN.cz spouští nový magazín autoTN.cz, věnovaný novinkám ze světa motorů

 

„Rádi bychom, aby auto speciál byl zajímavý nejen pro laickou veřejnost, ale i pro nadšené fanoušky, kteří se v tomto světě aktivně pohybují. Jsem rád, že se na tomto projektu mohu podílet od samého začátku. Po dvaceti letech v tištěných médiích je to pro mě nový impuls a zkušenost,“ říká Jan Červenka.

Jan Červenka, vedoucí redaktor magazínu autoTN.cz
Jan Červenka, vedoucí redaktor magazínu autoTN.cz

Obchodní partneři mohou v rámci magazínu využít kromě klasické display reklamy také rich media, videoreklamu či speciální projekty na míru. „Přicházíme s kvalitním obsahem pro mužskou cílovou skupinu. Dlouhodobě sledujeme zvýšený zájem o náš videoobsah a tato očekávání chceme naplnit,“ vysvětluje Jan Vlček, obchodní ředitel skupiny Nova.

-stk-