Coca Cola uvádí projekt pro milleniály Empty Bottle

pátek, 14. října 2016, 15:11 Aktuality, Internet & Mobil, Marketing MediaGuru

Společnost Coca-Cola HBC Česká republika uvádí projekt Coca-Cola Empty Bottle, v rámci kterého vznikne z pomalovaných Coca-Cola lahví designový objekt, který Coca-Cola představí na mezinárodní soutěži.

Na projektu se podílí ilustrátorské studio Drawetc. a kreativní a produkční agentura JAD Productions Yemiho A.D, která je pořadatelem eventu Teniskology. Samotný projekt má několik fází, ve kterých se propojí svět umělců (ambasadorů) a laiků (veřejnosti).

Coca Cola lahve

 

V první fázi projektu vytvořila parta ilustrátorů ze studia Drawetc. limitovanou sérii pomalovaných Coca-Cola lahviček. Ty budou vystaveny na akci Teniskology, která proběhne 21. – 22. října 2016 v areálu Pragovka na Praze 9. Zde se návštěvníci mohou zastavit v kreativní dílně Coca-Cola a pokreslit lahve podle svého stylu.

„Coca-Cola Empty Bottle je projektem, který je připraven na míru generaci Millenials. Cílí na mladé lidi, kteří jsou stále on-line, hledají inspiraci a touží po zážitcích. Chceme je zapojit do celého kreativního procesu a stát se tak součástí brandu Coca-Cola,“ říká Zuzana Kadlečková, z marketingového oddělení společnosti Coca-Cola HBC Česká republika.

-mav-