Creative Dock otevírá kancelář v Německu

čtvrtek, 13. října 2016, 11:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Creative Dock, která pro firmy staví inovativní projekty na klíč, zakládá novou pobočku v německém Mnichově. Obchodním partnerem Creative Docku pro tuto zemi se stal bývalý šéf E.ON Rolf Fouchier a Julian Lipinski ze stejné společnosti. Jejich úkolem bude hledat a rozvíjet nové obchodní příležitosti v největší evropské ekonomice.

Rolf Fouchier dlouhou dobu působil jako šéf společnosti E.ON v Německu a v zemích Beneluxu. S ním získává Creative Dock možnost podílet se na vývoji produktů, které mají potenciál měnit zaběhlé praktiky v bankovnictví, pojišťovnictví, energetice, automobilovém průmyslu a dalších různých oblastech.

Julian Lipinski, druhý z partnerů německé pobočky, měl před odchodem ve společnosti E.ON na starosti řízení prodeje energií a služeb a také působil v radě představenstva E.ON prodejní divize. Společným úkolem obou nových partnerů bude také převzetí některých projektů, které Creative Dock v Německu má.

Creative Dock zakládá v německém Mnichově novou kancelář, ze které bude řídit své aktivity na německém trhu. Všechny podpůrné týmy (tým obsahového marketingu, tým na analýzu velkých dat, marketingový tým atd.) budou sedět nadále v Praze a budou podporovat aktivity jednotlivých zahraničních poboček.

-stk-