Joj Family má v Česku naladěno 34 % domácností

úterý, 18. října 2016, 08:15 Aktuality, Slovensko, TV MediaGuru

Nová televizní stanice Joj Family zahájila vysílání 5. září 2016 a do první poloviny října si ji naladilo 34 % všech domácností v České republice. Mezi nejsledovanější pořady patří Soudní síň a Ochránci, večerům vládne Česko Slovensko má talent. Její průměrný podíl na trhu představuje v divácké skupině starší 15 let 0,35 %.

Slovenská skupina Joj přišla s českou mutaci televize Joj s cílem zabránit nelegálnímu šíření obsahu stanic Joj na českém území a zároveň nabídnout českým divákům atraktivní pořady, které jsou úspěšné i na Slovensku. „Již za první měsíc vysílání Joj Family můžeme říci, že náš cíl bojovat s nelegálním šířením slovenských televizních stanic na českém území je úspěšný. Satelitní, kabeloví i internetoví operátoři postupně nahrazují slovenskou TV Joj právě novou televizní stanicí Joj Family, která vznikla přímo pro českého diváka“, řekla Ivana Semjanová, marketingová ředitelka v Joj Group.

JojFamily

Ve svém portfoliu nabízí Joj Family i největší společnosti na trhu jako satelitní operátor Skylink, společnost O2 nebo kabelový operátor UPC. Od října mohou nově Joj Family sledovat také zákazníci satelitní Nové Digi TV a od 4. října je televizní stanice dostupná i v internetové Digi2GO. Vedle toho je distribuována i řadou regionálních společností. Joj Family je šířena i v celostátním multiplexu 4, který provozuje společnost Digital Broadcasting, a naladit si novou televizní stanici může až 95 % obyvatel České republiky. Reklamu pro Joj Family prodává Atmedia.

-mav-